25-08-2022

ThoughtSpot voor vijfde achtereenvolgende jaar in Forbes Cloud 100

Deel dit bericht

ThoughtSpot, Analytics Cloud leverancier, is wederom opgenomen in de Forbes Cloud 100, de ranglijst van de top 100 private cloud bedrijven in de wereld, gepubliceerd door Forbes in samenwerking met Bessemer Venture Partners en Salesforce Ventures. ThoughtSpot staat er al vijf jaar in sinds de eerste notering in 2018.

ThoughtSpot’s notering is volgens de opstellers van de lijst te danken aan de voortdurende innovatie in cloud analytics. Afgelopen jaar werd een nieuwe range aan mogelijkheden geïntroduceerd die klanten in staat stelt om de beste componenten van de moderne data stack beschikbaar te stellen aan elke medewerker. Ook introduceerde het bedrijf specifieke edities voor bedrijven van elke grootte om te profiteren van het ThoughtSpot platform.
 
Voor het zevende achtereenvolgende jaar beoordeelt de Cloud 100 elk jaar de inzendingen van honderden cloud-startups en particuliere bedrijven. Het evaluatieproces van de Cloud 100 omvatte een rangschikking van bedrijven op basis van vier factoren: marktleiderschap (35 procent), geschatte waardering (30 procent), operationele kengetallen (20 procent) en mensen & cultuur (15 procent). Voor marktleiderschap schakelt de Cloud 100 de hulp in van een beoordelingspanel van CEO's van publieke cloudbedrijven die meewerken aan het evalueren en rangschikken van hun collega's uit de private sector.

Volgens CEO Sudheesh Nair van ThoughtSpot weten succesvolle organisaties die wendbaar willen opereren dat ze hun bedrijf moeten bouwen op een moderne datastack. "Zeker in tijden van economische onzekerheid en onvoorspelbaarheid. Onze klanten zijn in staat om de volledige flexibiliteit en waarde van hun cloud data te realiseren door hun hele team vragen te laten stellen aan hun data, real-time antwoorden te krijgen op basis van Live Analytics, en deze inzichten te gebruiken om actie te ondernemen. Het is ook de reden waarom we net ons grootste financiële jaar in de geschiedenis van het bedrijf hebben afgesloten. Data wordt het roer van organisaties, en bedrijven verdubbelen hun inspanningen op het gebied van een nieuw soort Live Analytics. We blijven de grenzen verleggen op het gebied van innovatie voor onze klanten en helpen hen het decennium van data te domineren," aldus Sudheesh Nair.

De Forbes 2022 Cloud 100 en 20 Rising Stars lijsten worden online gepubliceerd op www.forbes.com/cloud100.

Tags:

Analytics, Cloud, Data

Company:

ThoughtSpot, Forbes

Partners