28-06-2022

2Foqus neemt belang in FourPoints Automation

Deel dit bericht

2Foqus heeft bekendgemaakt een belang te nemen in FourPoints Automation met de intentie om tot een volledige overname te komen. 2Foqus en FourPoints zijn experts in BI-oplossingen en vullen elkaar qua kennis en expertise en marktsegmenten goed aan.
 
FourPoints gelooft dat betere beslissingen leiden tot een beter leven, zowel op sociaal als economisch vlak. Dit sluit goed aan op de missie van 2Foqus, het écht verder helpen van organisaties en hun medewerkers op gebied van Data & Analytics, want datamanagement is mensenwerk. In de nieuwe samenstelling vormen beide bedrijven een business intelligence organisatie met ruim 70 medewerkers. Niet alleen een mooie zakelijke ontwikkeling, maar ook een fijne uitbereiding van het team.

Rolf Grouve van 2Foqus: “Door de krachtenbundeling van 2Foqus en FourPoints kunnen we niet alleen meer klanten op hoog niveau bedienen, maar hebben wij ook onze kennis op het gebied van datamanagement verbreed.” Dave Jansen vult hierop aan: “We zijn zeer blij met onze deelname in FourPoints. Als 2Foqus hebben wij de ambitie om onze klanten domeinkennis en een volwaardig portfolio aan te bieden. Met de kennis en ervaring van FourPoints in het (semi)overheidsdomein en hun specifieke kennis, breiden we onze expertise verder uit. Zo kunnen wij onze klanten nog beter helpen. We delen bovendien dezelfde waarden en focus op klantgerichtheid en service. Wij heten dan ook alle FourPoints medewerkers een warm welkom en kijken ernaar uit om samen aan een mooi bedrijf te werken.”

Partners