22-06-2022

Yellowbrick kondigt nieuwe versie van datawarehouseplatform aan

Deel dit bericht

Yellowbrick Data, aanbieder van een Distributed Data Cloud architectuur voor datawarehousing, kondigt de beschikbaarheid aan van de nieuwste versie van haar cloud data warehouse. Yellowbrick's cloud-native elastische datawarehouse schaalt mee met de groeiende databehoefte van organisaties, draait zowel in de cloud als on-premises en heeft een eenvoudig prijsmodel.

De recente release Yellowbrick's Data Warehouse Platform kan worden ingezet op locatie of in AWS, met Azure en Google Cloud ondersteuning in Q3. Het draait volledig in de eigen cloud account van de klant en elimineert daardoor beveiligings- en compliance-uitdagingen.
Het platform biedt een scheiding van computing en storage, waardoor elastisch schalen op verzoek mogelijk is en integreert met data lakes door gebruik te maken van Parquet als gegevensuitwisselingsformaat. Het beschikt over een Unified Control Plane op basis van SQL, met ondersteuning voor provisioning, beheer, monitoring en kostenbeheersing binnen elke topologie.

Yellowbrick biedt zowel een on-demand als een abonnement met vaste capaciteit. Daarnaast verwelkomt Yellowbrick twee nieuwe partners in haar Velocity Partner Network, waaronder Saarthee en Saxon, een end-to-end data-engineering en analytics dienstverlener.

Partners