20-06-2022

C3 AI en Google Cloud optimaliseren supply chains met Enterprise AI

Deel dit bericht

C3 AI, Enterprise AI applicatie softwareleverancier, heeft een supply chain softwareproduct aangekondigd om verstoorde wereldwijde supply chains aan te pakken, dat is ontwikkeld in een partnerschap met Google Cloud. De C3 AI Supply Chain Suite biedt een betere vraagvoorspelling, geoptimaliseerde voorraad en productie en zichtbaarheid van doorlooptijd.

De samenwerking met Google Cloud om intelligente, zeer veerkrachtige enterprise AI supply chain-oplossingen te creëren is volgens Ed Abbo, president en CTO van C3 AI, nog nooit zo belangrijk geweest. "De combinatie van AI-mogelijkheden met cloudinfrastructuur en de data-organisatie en orkestratiekracht van Google Cloud's Supply Chain Twin geeft klanten de mogelijkheid om veranderingen te voorspellen en snel te reageren in steeds inflatieverhogende en dynamische arbeids- en leveringsomgevingen."

De C3 AI Supply Chain Suite maakt gebruik van de volledige kracht van Google Cloud-producten en -infrastructuur, waaronder Google Kubernetes Engine, Google BigQuery en Vertex AI, waarmee klanten AI-algoritmen eenvoudig kunnen uitbreiden en configureren. "De uitbreiding van de samenwerking tussen Google Cloud en C3 AI ter ondersteuning van veerkrachtige toeleveringsketens vertegenwoordigt een nieuwe samenwerking in verschillende industrieën en domeinen, zoals duurzaamheid in de productie, consumentengoederen, detailhandel en gezondheidszorg", zegt Hans Thalbauer, managing director, Supply Chain and Manufacturing Industries, Google Cloud. "Klanten realiseren nu al een snellere time-to-value en zien bruikbare inzichten in hun data."

Partners