01-06-2022

Alteryx levert overheidssector geautomatiseerde analyses

Deel dit bericht

Alteryx heeft Alteryx Designer-FIPS aangekondigd, een versie van haar vlaggenschip dat is afgestemd op de normen voor gegevensbeveiliging en computersystemen die zijn vastgelegd in de Federal Information Processing Standards (FIPS). Met een FIPS-compatibele versie van Alteryx Designer kunnen organisaties in de publieke sector, waaronder overheidsinstellingen van elke omvang, automatisering van analyses implementeren.

Alteryx Designer-FIPS is een intuïtieve oplossing die analytische inzichten en operationele processen automatiseert voor snellere resultaten in omgevingen die FIPS-mogelijkheden vereisen. Met behulp van herhaalbare drag-and-drop workflows kunnen gebruikers snel data profileren, voorbereiden en mixen zonder code of aangepaste scripts te hoeven schrijven. Hierdoor kunnen overheidsinstellingen gepersonaliseerde diensten leveren aan burgers en meer bruikbare inzichten ontwikkelen om nationale en economische belangen beter te beschermen.

"Deze lancering onderstreept onze toewijding aan het uitbreiden van partnerschappen met de overheid en het verbeteren van de toegang van de publieke sector tot innovatieve technologie," zegt David Colberg, VP global government affairs and public policy bij Alteryx. "We begrijpen het belang van het aanbieden van een platform dat voldoet aan de compliance-behoeften van de federale overheid om onze klanten en partners beter van dienst te kunnen zijn."

Partners