24-05-2022

Databricks benoemt Trâm Phi als Senior Vice President en General Counsel

Deel dit bericht

Databricks benoemt Trâm Phi tot Senior Vice President en General Counsel. Phi heeft decennialange ervaring in het schalen van snelgroeiende publieke en private bedrijven en komt aan het roer te staan van het groeiende juridische team van Databricks. Ze wordt onderdeel van het executive leadership team van Databricks.

“De jarenlange ervaring die Trâm Phi met zich meebrengt in operationele efficiëntie bij het opschalen van juridische teams voor bedrijfssoftware is van grote waarde voor ons doorlopende succes als organisatie”, zegt Ali Ghodsi, CEO en mede-oprichter van Databricks. “Haar leiderschap en expertise in zowel publieke als private markten is van onschatbare waarde voor Databricks in tijden van sterke groei en transitie. We heten Trâm van harte welkom bij het bedrijf en kijken ernaar uit om haar als belangrijk lid in ons executive team te hebben.”

Phi werkte voorheen bij DocuSign, waar ze tot voor kort de functie van SVP, General Counsel bekleedde en zich vooral bezighield met het uitbreiden van het juridische team om de transitie van DocuSign naar een volwassen, beursgenoteerd bedrijf te begeleiden. Daarvoor was Phi bijna acht jaar de Chief Legal Officer en Chief of Staff bij Imperva en was ze Vice President, General Counsel bij ArcSight. Bij beide cybersecurityleveranciers leidde ze de juridische teams in de overgang van een private naar een publieke markt. In deze eerdere functies heeft zij een reeks succesvolle strategische transacties geleid.

“De innovatieve drive van Databricks is inspirerend en ik verheug mij er ontzettend op om bij een vooruitstrevend bedrijf te komen werken dat de uitdagingen en kansen aanpakt die ontstaan uit de wildgroei aan data”, zegt Phi. “Het is de kans van mijn leven om deel uit te maken van dit team en onze klanten te helpen data op een waardevolle manier te gebruiken - niet alleen voor bedrijven, maar ook voor de wereld om ons heen. Ik kijk uit naar wat de toekomst ons zal brengen.”

Tags:

Data, Cloud, Analytics

Company:

Databricks

Partners