02-05-2022

HPE Machine Learning Development System biedt schaalbare AI-ontwikkeling

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise biedt ondernemingen een oplossing om eenvoudig schaalbare machine learning modellen te bouwen en te trainen met haar HPE Machine Learning Development System. Het nieuwe systeem, dat speciaal is gebouwd voor AI, is een end-to-end oplossing die een machine learning softwareplatform, compute, accelerators en networking integreert om sneller, schaalbare, nauwkeurigere AI-modellen te ontwikkelen en te trainen.

Het HPE Machine Learning Development System bouwt voort op HPE’s strategische investering in de overname van Determined AI om zijn robuuste machine learning (ML) platform, dat nu formeel de HPE Machine Learning Development Environment heet, te combineren met HPE's toonaangevende AI en high performance computing (HPC) aanbod.

Complete oplossing voor machine learning
Veel organisaties hebben nog geen volwassen AI-infrastructuur. Dit is volgens IDC de belangrijkste en meest kostbare investering is die nodig is om de experiment- of prototypingfase te versnellen om AI-producten en -diensten te ontwikkelen. De invoering van een AI-infrastructuur ter ondersteuning van de ontwikkeling en training van schaalbare modellen vereist namelijk een complex proces in meerdere stappen. Het HPE Machine Learning Development System helpt ondernemingen de hoge complexiteit die gepaard gaat met de adoptie van AI-infrastructuur te omzeilen dankzij een unieke oplossing die software, gespecialiseerde computing zoals accelerators, networking en diensten combineert. Hierdoor kunnen ondernemingen onmiddellijk beginnen met het efficiënt bouwen en trainen van geoptimaliseerde, schaalbare machine learning-modellen.

Nauwkeurige modellen om sneller waarde te ontsluiten met het HPE Machine Learning Development System
Het systeem helpt ook de nauwkeurigheid van modellen sneller te verbeteren met state-of-the-art gedistribueerde training, geautomatiseerde hyperparameter optimalisatie en neurale architectuur zoeken, die essentieel zijn voor machine learning algoritmes.

Het HPE Machine Learning Development System levert geoptimaliseerde compute, versnelde compute en interconnect - de belangrijke prestatiedrijvers om modellen efficiënt te schalen voor een mix van workloads, van een kleine configuratie van 32 GPU's, tot een grotere configuratie van 256 GPU's. Op een kleine configuratie van 32 GPU's levert het HPE Machine Learning Development System ongeveer 90% schalingsefficiëntie voor workloads zoals Natural Language Processing (NLP, spraakherkenning) en beeldherkenning. Bovendien levert het HPE Machine Learning Development System volgens interne tests met 32 GPU's, tot 5,7X snellere doorlooptijden voor een NLP-workload in vergelijking met een ander aanbod met 32 identieke GPU's, maar met een suboptimale interconnect.

Versnelling Proof of Concept fase tot productie
Het HPE Machine Learning Development System wordt aangeboden als een geïntegreerde oplossing die een vooraf geconfigureerde, volledig geïnstalleerde, schaalbare AI-infrastructuur biedt voor kant-en-klare modelontwikkeling en training. Als onderdeel van het aanbod zorgt HPE Pointnext Services voor onsite installatie en software setup, waardoor gebruikers direct machine learning modellen kunnen implementeren en trainen voor snellere en meer accurate inzichten uit hun data.

Partners