15-04-2022

Imperva levert beveiliging in multicloud- en hybride omgevingen

Deel dit bericht

Imperva introduceert de Imperva Data Security Fabric (DSF) voor het moderniseren en vereenvoudigen van data management, beveiliging en workflpw management voor alle data in multicloud- en hybride omgevingen.

Imperva DSF standaardiseert databeveiligingscontroles binnen ondernemingsomgevingen, om volledige zichtbaarheid te bieden van wat er gebeurt in alle bestandopslagplaatsen en assets, on premise en in de cloud. Een flexibele architectuur ondersteunt een breed scala van dataopslagplaatsen, wat verzekert dat beveiligingsbeleid overal consistent wordt toegepast.

Imperva DSF integreert Imperva Sonar en een uitgebreide portfolio van missiekritieke producten en technologieën van Imperva Data Security. Klanten gebruiken de mogelijkheden van Imperva DSF al om data te beveiligen in honderden dataopslagplaatsen bij vooraanstaande cloudproviders. Deze mogelijkheden bieden toegang aan duizenden automatiserings- en responsintegraties voor het stroomlijnen van zichtbaarheid, het creëren van specifieke regels voor het beheren van datarisico en het verbeteren van een mix van beveiligingstools ter ondersteuning van die platformen.

Imperva DSF kan meer dan 350 unieke bestandsformaten ontdekken en classificeren. Imperva DSF beschermt de multicloud- en hybride omgevingen en zorgt voor zichtbaarheid door middel van één enkele service die overal binnen die omgeving kan worden uitgevoerd. Imperva DSF biedt een holistisch standpunt dat het voor klanten gemakkelijker maakt om gevoelige informatie in hun gehele beschermde omgeving snel te identificeren en te beveiligen.

Tags:

Cloud, Security, Data

Company:

Imperva

Partners