13-04-2022

Alteryx lanceert vernieuwd partnerprogramma

Deel dit bericht

Alteryx kondigt een geactualiseerd partnerprogramma aan dat haar partnercentrische groeistrategie, gericht op het maximaliseren van klantwaarde, ondersteunt.

Het uitgebreide partnerprogramma is een belangrijke drijfveer in Alteryx' missie om analytics binnen organisaties te democratiseren; het stelt partners met zowel diepgaande technische kennis als business domeinexpertise in staat om hun klanten te helpen zakelijke doorbraken te realiseren. Dit nieuwe programma stelt klanten in staat om analytics in dagelijkse bedrijfsprocessen te injecteren met een complete set van partnermogelijkheden, inclusief professionele diensten en maatwerkoplossingen om datagedreven beslissingen te nemen op basis van  Alteryx.

Het programma biedt wederzijdse voordelen met het Alteryx partnerecosysteem, waaronder unieke voordelen voor elk partnertype: solution providers (waaronder recentelijk value-added resellers en distributiepartners), global system integrators (GSI's), technologiepartners en original equipment manufacturers (OEM's). Gezamenlijk klantsucces, technische expertise en het werven van nieuwe klanten staan centraal in het programma. Partners op elk niveau - Registered, Select en Premier - worden beloond met progressieve voordelen naarmate zij mijlpalen binnen het programma bereiken.

Partners