01-02-2022

Yellowfin overgenomen door Idera

Deel dit bericht

Idera, moederbedrijf van diverse B2B softwareproductiviteitsmerken, heeft de overname aangekondigd van Yellowfin International, leverancier van een embedded data-analyse- en BI-platform. Yellowfin wordt onderdeel van Idera's Developer Tools business, waartoe apilayer, Embarcadero, Filestack, Froala, FusionCharts, LANSA, Sencha, UltraEdit, en Whole Tomato behoren.

Yellowfin is een kant-en-klare analytische en BI-oplossing die de volledige analytische workflow vereenvoudigt. Het stelt klanten in staat om Yellowfin's product te integreren in eigen applicaties en gegevens te verzamelen zonder verstoring van de eindgebruikerervaring. Yellowfin's flexibiliteit en scala aan mogelijkheden maken het geschikt voor zowel embedded BI als operationele rapportage use cases. Yellowfin combineert actiegebaseerde dashboards en geautomatiseerde data discovery in een enkel platform om de complexiteit van contextuele analyses binnen de applicatie van een klant te verlagen.

Yellowfin heeft onlangs functies zoals NLQ (Natural Language Queries) en Stories toegevoegd. Gecombineerd met bestaande schaalbaarheid en betrouwbaarheid, breiden deze nieuwe functies Yellowfin's positie in de Analytics en BI-markt uit, waardoor het bedrijf een visionaire rating kreeg in Gartner's 2021 Magic Quadrant. Yellowfin's loyale klantenbestand omspant 50 landen, duizenden bedrijven, en meer dan 3 miljoen eindgebruikers. Yellowfin's focus op gebruiksgemak, ontwerpflexibiliteit, rijkdom aan integraties en flexibele implementatieopties maakt het een veelgebruikte oplossing voor onafhankelijke softwareleveranciers en organisaties. Yellowfin breidt Idera's productportfolio uit en is een aanvulling op bestaande Idera-merken in zowel de Developer Tools als de Data Tools verticals.

Partners