Webinar Power BI in 1 uur
(20-01-2022)

Deel dit bericht

Maak het verschil met belangrijke inzichten met behulp van Power BI - Ga je ook aan de slag met Power BI en wil je meer leren over deze zeer gebruiksvriendelijke rapportage- en dashboardingtool? Lees dan snel verder! Want na het succes op 28 oktober organiseren wij speciaal voor jou een extra webinar over Power BI op 20 januari 2022 om 11:00 uur.

Met Power BI integreer je data uit talrijke databronnen om interactieve, aantrekkelijke dashboards en rapporten te maken. Dit kan op eenvoudige wijze en zonder technische kennis! Geef iedereen op elk niveau in je organisatie de mogelijkheid om betrouwbare beslissingen te nemen met analytics van Power BI.

Hoe maak je het gebruik van Power BI tot een succes en hoe haal je er het maximale uit? Wij laten het je graag zien! Maak binnen 1 uur kennis met de belangrijkste functionaliteiten. We geven een update over de nieuwste features. Luister naar de tips & tricks. Een ideale kennismaking met Power BI. Daarna kun je bepalen welke stappen je wilt nemen om deze tool in te zetten in je organisatie.

donderdag 20 januari 2022
11:00 uur

Meer informatie

Tags:

Power BI

Company:

Ensior

Partners