10-01-2022

Databricks benoemt Naveen Zutshi tot CIO

Deel dit bericht

Databricks kondigt aan dat Naveen Zutshi aansluit als nieuwe Chief Information Officer (CIO). Zutshi heeft tientallen jaren aan ervaring in IT-leiderschap op zak en zal aan het roer staan van de wereldwijde IT-werkzaamheden van het bedrijf. Hij zal tevens toetreden tot het executive leadership team van Databricks.

"Naveen heeft een bewezen staat van dienst in het opbouwen en leiden van IT-teams van wereldklasse. Dat maakt hem, samen met zijn ervaring in het aansturen van bedrijfstransformatie in snelgroeiende organisaties, een ideale aanwinst voor het volgende hoofdstuk van onze bedrijfsgroei", zegt Ali Ghodsi, CEO en medeoprichter van Databricks. "Terwijl we het lakehouse-platform blijven innoveren en als organisatie blijven schalen, is het van cruciaal belang dat onze processen en technologische infrastructuur mee-evolueren om de toekomstige behoeften van onze klanten, partners en medewerkers te ondersteunen. We zijn ontzettend blij Naveen te kunnen verwelkomen bij het Databricks-team als onze eerste CIO."

Zutshi komt bij Databricks vanuit Palo Alto Networks, waar hij de laatste zes jaar als CIO toezicht hield op de IT-strategie en -activiteiten, en het bedrijf hielp snel te groeien en uit te breiden naar nieuwe security-gebieden. Daarvoor was hij Senior Vice President of Technology bij Gap Inc. Daar hield Zutshi toezicht op de wereldwijde infrastructuur, tech-activiteiten en security van het bedrijf, waarbij hij de overgang naar een cloud-gebaseerde infrastructuur stimuleerde en de e-commerce business van de retailer hielp opschalen.

Partners