08-12-2021

MongoDB als Pay-As-You-Go beschikbaar in AWS Marketplace

Deel dit bericht

MongoDB heeft aangekondigd dat bouw, schalen en beheer van datarijke applicaties met MongoDB Atlas gemakkelijker zal worden in de AWS Marketplace. In het eerste kwartaal van 2022 komt de Pay-As-You-Go dienst beschikbaar. Met de lancering van een pay-as-you-go MongoDB Atlas met Free Trial in AWS Marketplace, krijgen ontwikkelaars een vereenvoudigde abonnementervaring, en komt er een nieuwe manier om MongoDB aan te schaffen in aanvulling op de bestaande in de AWS Marketplace.

Er zullen geen up-front verplichtingen nodig zijn om MongoDB Atlas te gebruiken op AWS, en klanten hoeven alleen te betalen voor de middelen die ze gebruiken op basis van behoeften. MongoDB biedt ook de mogelijkheid om MongoDB Professional Services te kopen in AWS Marketplace op AWS re:Invent, waardoor een plek ontstaat om MongoDB workloads te implementeren, configureren en uitvoeren.

MongoDB en AWS Marketplace blijven toegewijd om samen te innoveren. Eerder dit jaar hebben MongoDB en AWS integraties gelanceerd tussen MongoDB Atlas en AWS Wavelength, Amazon Kinesis Data Firehose, Amazon EventBridge, AWS PrivateLink, AWS App Runner en Amazon Managed Grafana.

Tags:

Database, Cloud, NoSQL

Company:

MongoDB, AWS

Partners