26-10-2021

Accenture neemt BRIDGEi2i over voor Data Science, ML en AI

Deel dit bericht

Accenture heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van BRIDGEi2i, een bedrijf dat zich bezighoudt met kunstmatige intelligentie en analytics. BRIDGEi2i heeft haar hoofdkantoor heeft in Bangalore, India, met extra kantoren in de VS en Australië. De overname voegt meer dan 800 professionals toe aan Accenture's Applied Intelligence-praktijk en versterkt haar wereldwijde capaciteiten op het gebied van data science, machine learning en AI-gedreven inzichten.

BRIDGEi2i is opgericht in 2011 en gespecialiseerd in datagedreven digitale transformatie in verschillende sectoren en wereldwijde markten door een combinatie van data-engineering, analytics en adviesdiensten. BRIDGEi2i helpt bedrijven inzichten te verwerven voor snellere en nauwkeurigere besluitvorming, waardoor een kortere time to value mogelijk wordt.

Uit onderzoek van Accenture blijkt dat organisaties die hun investeringen in technologieën als AI en cloud opvoeren, hun omzet vijf keer zo snel verhogen als organisaties die deze strategische investeringen niet doen. De overname zal Accenture's groeiende analytics, data en AI business over de hele wereld versterken, samen met de overnames van Analytics8 in Australië, Pragsis Bidoop in Spanje, Mudano in het Verenigd Koninkrijk, Byte Prophecy in India, Sentelis in Frankrijk, en Clarity Insights, End-to-End Analytics en Core Compete in de VS.

Partners