21-09-2021

CIBIT maakt doorstart als onderdeel van Complementair Groep

Deel dit bericht

CIBIT is na een periode van tien jaar terug in Nederlandse handen, dankzij een doorstart in samenwerking met de Complementair Groep. CIBIT is al ruim 32 jaar actief op het gebied van opleidingen, advisering en consultancy voor business-, IT- en organisatievraagstukken.

Na een overname van CIBIT door het Noorse Det Norske Veritas (DNV) in 2007 werd CIBIT in 2011 door het Franse Inspearit ingelijfd. Dankzij een doorstart, recent mogelijk gemaakt door de Complementair Groep, gaat CIBIT vanaf heden zelfstandig verder als CIBIT Academy en CIBIT Consultancy.

Bastiaan Janssen, DGA van de Complementair Groep: “CIBIT heeft een rijke historie en geldt binnen de branche als een sterk merk met een hoge kwaliteitsstandaard. Ik ben heel blij en trots dat we dit mooie merk hebben weten te behouden en dat we de klanten van CIBIT de kwaliteit kunnen blijven bieden die ze gewend zijn. Al met al goed nieuws voor de BV Nederland.”

CIBIT bestaat sinds 1988 en is actief op het gebied van opleidingen, advisering en consultancy voor business-, IT- en organisatievraagstukken. De afgelopen jaren heeft CIBIT onder het Franse Inspearit geopereerd op de Nederlandse markt en gaat nu verder onder de vlag van de Complementair Groep als CIBIT Academy en CIBIT Consultancy.

De Complementair Groep is de afgelopen jaren snel gegroeid en bestaat uit Vijfhart IT-Opleidingen, AT Computing, Decisco, Goodsense en nu ook CIBIT. De Complementair Groep bestaat uit kennisintensieve ondernemingen die samenwerken en complementair aan elkaar zijn. Ieder bedrijf beschikt over specifieke vakkennis en opereert onder zijn eigen merknaam, gezamenlijk delen de bedrijven dezelfde ambitie en kwaliteit.

Company:

CIBIT

Partners