15-09-2021

Yenlo en Trancon verbeteren logistieke dataverwerking in ziekenhuizen

Deel dit bericht

Trancon en Yenlo gaan een partnership aan. Hierbij wordt de data-integratie van Trancon's voorraadbeheersysteem Boxwise gehuisvest op Yenlo's Integration-as-a-Service-oplossing Connext Go!

Deze samenwerking stelt Trancon in staat om zijn expertise als leverancier van logistieke oplossingen te intensiveren, terwijl Yenlo zijn reikwijdte als ‘preferred integration partner’ uitbreidt. De eerste use cases zijn ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland.

Boxwise is een state-of-the-art magazijnbeheersysteem waarmee de verwerking van inkomende goederen razendsnel en nauwkeurig plaatsvindt. De datastromen, die draaien op ERP-software (Enterprise Resource Planning) en voorraad- en ordersystemen, vragen om beveiligde en flexibele integratieoplossingen. Yenlo’s Integration-as-a-Service-oplossing Connext Go! zorgt voor deze integraties. De samenwerking tussen Trancon en Yenlo resulteert in kostenefficiënte processen en opent de mogelijkheid voor snellere uitbreiding van use cases.

In het vierde kwartaal zal de partnership zich eerst richten op logistieke uitdagingen in de gezondheidszorg. Connext Go! en Boxwise gaan de integratie optimaliseren voor GS1-gelabelde goederen die via AFAS ERP-software lopen. Door Yenlo de integratieoplossing toe te vertrouwen, kan Trancon zijn expertise als leverancier van magazijnbeheersystemen intensiveren. Anderzijds stelt het Yenlo in staat om zijn industrie expertise uit te breiden met integratieoplossingen in logistiek- en magazijnbeheersystemen.

Partners