01-09-2021

Fellowmind stelt Ernst-Jan Stigter aan als Regional Director Nederland

Deel dit bericht

Fellowmind heeft Ernst-Jan Stigter aangesteld als Regional Director. In zijn rol wordt de voormalige CEO van Microsoft Nederland en huidige voorzitter van NL Digital verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie in de Nederlandse markt.

Stigter (49) wordt verantwoordelijk voor de Nederlandse regio van Fellowmind, waarbinnen Pulse Business Solutions en CRM Partners als business units opereren. Deze units bundelen hun krachten om een holistische benadering van digitale transformatie vorm te geven op basis van Microsoft-oplossingen. Stigter zal de Nederlandse organisatie van Fellowmind leiden samen met Ton Hagens, Hiljon te Boome en Oedse de Boer die momenteel verantwoordelijk zijn voor CRM Partners en Pulse Business Solutions. Na de overname twee jaar geleden door de Noorse investeringsmaatschappij FSN Capital, is Fellowmind uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het bedrijf telt ruim 1.750 medewerkers en is actief in zes landen (Nederland, Duitsland, Polen, Finland, Denemarken en Zweden).

Emiel Putman, oprichter en CEO van Fellowmind, ziet in deze transitie een belangrijke rol weggelegd voor Ernst-Jan Stigter: “Zowel Fellowmind als veel van onze klanten maken een interessante reis door, waarin digitalisering hand in hand gaat met cultuurverandering. Wij geloven er sterk in dat technologie alleen waarde heeft als gebruikers het omarmen en op de juiste manier inzetten. Met zijn ervaring en persoonlijkheid is Ernst-Jan Stigter bij uitstek de persoon om onze visie op het maken van ‘meaningful connections’ uit te dragen en met het team en onze klanten vorm te geven.”

Partners