14-07-2021

ilionx behaalt Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics

Deel dit bericht

IT-dienstverlener ilionx kondigt vandaag aan dat zij de Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics status heeft behaald. De certificering bevestigt de kennis en ervaring van ilionx wat betreft het leveren van op maat gemaakte Azure Analytics oplossingen volgens de best practices van Microsoft.

Alleen Microsoft-partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en het opleiden van personeel komen in aanmerking voor Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics. Ook is het een vereiste om een onafhankelijk uitgevoerde audit van de Azure Analytics dienstverlening te doorstaan.

Steeds meer bedrijven zien de waarde van effectieve data- en analytics-strategieën, maar hebben moeite om deze te implementeren. Partners met bewezen ervaring in het leveren van op maat gemaakte Analytics-oplossingen met Microsoft Azure Synapse Analytics, Azure Data Lake, Azure Data Factory en Azure Databricks versterken zodoende hun marktpositie. Deze partners zijn in staat om klanten te helpen bij een betere integratie van schaalbare Analytics platforms, zodat zij snel inzichten kunnen verkrijgen uit alle data in Data Warehouses en Big Data systemen.

Tags:

Azure, Cloud

Company:

ilionx

Partners