07-07-2021

ilionx neemt adviesbureau Le Blanc Advies over

Deel dit bericht

ilionx kondigt de overname van consultancypartij Le Blanc Advies aan. Le Blanc Advies heeft jarenlange ervaring in verandertrajecten waarin het organiseren en toegankelijk maken van informatie bij (semi)overheidsinstanties centraal staat.

Door deze analyse- en architectuurexpertise te combineren met de dienstverlening van ilionx op het gebied van realisatie, integratie en adoptie, kan het bedrijf digitale transformatietrajecten van kop tot staart uitvoeren. Le Blanc Advies is per 8 juni aangesloten bij ilionx. Het adviesbureau blijft actief onder dezelfde naam en behoudt het eigen kantoor in Utrecht.

Samen naar een goed geïnformeerd Nederland
De overname onderstreept de focus van ilionx op de zorg- en overheidssector. Het klantportfolio van Le Blanc Advies bestaat onder andere uit het UWV, de Belastingdienst, de Sociale Verzekeringsbank, MedMij en Nictiz. Niet alleen de jarenlange ervaring op het gebied van complexe gegevensuitwisseling en ketendigitalisering in deze sectoren speelt een rol. De Academy van Le Blanc Advies is eveneens een waardevolle toevoeging aan de ilionx Academy. Het gecertificeerde opleidingsinstituut biedt per jaar 45 cursussen aan op het gebied van businessanalyse, businessarchitectuur en solution-architectuur. Zo werken de twee partijen samen verder aan een goed geïnformeerd Nederland.

Partners