01-06-2021

Passionned Group lanceert online BI & Analytics Guide 2021

Deel dit bericht

Passionned Group introduceert de Business Intelligence & Analytics Guide. Deze online gids brengt elk willekeurig vakgebied razendsnel in kaart. Dankzij een ensemble aan voorspellende algoritmes zijn gebruikers altijd één of twee muisklikken verwijderd van relevante content, diepgaande inzichten en actuele leveranciersinformatie. De gids is verrijkt met een bibliotheek met meer dan 1.000 video’s en tientallen grafieken.  

De BI & Analytics Guide is bij uitstek geschikt voor een objectieve leveranciersbeoordeling in aanloop naar een RFP-traject, een toolselectie of als voorbereiding op een presentatie. Gebruikers leren hoe de markt in elkaar steekt, welke leveranciers actief zijn en wat hun sterktes en zwaktes zijn.  

Maar er zijn veel meer toepassingen. Zo krijgen gebruikers namelijk niet alleen alle tools in handen om leveranciers te beoordelen, maar hebben ze met de gids automatisch toegang tot een complete leeromgeving en een trainingsportal. Hiermee kunnen ze zich het vaak ingewikkelde IT-jargon snel eigen maken en de wereld achter afkortingen als bijvoorbeeld DAX, MDX, JSON, ROLAP en MOLAP doorgronden.

Meer dan 1.000 relevante thema’s
In de gids zijn vijftien hoofdonderwerpen opgenomen, waaronder artificial intelligence, big data analytics, business intelligence, data discovery en data governance. Elk hoofdonderwerp bevat ook een groot aantal subonderwerpen. In totaal bevat de online gids meer dan duizend relevante onderwerpen. Concreet kunnen gebruikers van de gids de fundamentals doorgronden van de belangrijkste vakinhoudelijke concepten.

De BI & Analytics Guide is opgedeeld in vijf praktische modules (inclusief een self-service module) en is bedoeld voor iedereen die continu op de hoogte wil blijven van wat er speelt binnen het vakgebied en/of de ontwikkelingen en prestaties van BI-leveranciers op de voet wil blijven volgen. De BI & Analytics Guide is samengesteld door experts met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. Ze hebben hierbij gebruikgemaakt van diverse algoritmes, zoals text analytics. De kennis en inzichten die hierdoor worden aangeboord, zijn niet alleen breed toegankelijk en direct toepasbaar, maar gaan ook een slag dieper.  

Partners