Verhoog de waarde van uw (automotive) databronnen met Data Virtualisatie
(18-05-2021)

Deel dit bericht

Datum: 18-05-2021
Kosten: Geen
Organisator: TIBCO Software BV
E-mail: ldaraz@tibco.com
Website: https://www.tibco.com/events/webinar-increase-value-your-automotive-data-data-virtualization
Telefoon: 0621112136

Volkswagen PON Financial Services vertelt welke successen zij hebben behaald met de inzet van Data Virtualisatie in de centrale hub van hun data- en analyseplatform (DAP).

Veel organisaties hebben een gefragmenteerd datalandschap met data verspreid over traditionele datawarehouses, bedrijfstoepassingen, grote data lakes, operationele datastores, de cloud, streaming data en nog veel meer. Hierdoor is het vaak een enorme uitdaging (hoge kosten, lange doorlooptijd, veel complexiteit) om op tijd over de juiste, geïntegreerde data te beschikken om de maximale waarde voor de business te behalen.

Data Virtualisatie transformeert deze datasilo's tot één centrale en veilige virtuele datalaag. Deze vorm van agile data engineering versnelt aantoonbaar de time-to-solution, verlaagt de kosten voor datamanagement en levert de meest up-to-date en complete informatie aan uw bedrijf.

In dit webinar leert u van Volkswagen PON Financial Services welke route zij zijn ingeslagen om Data Virtualisatie tot de centrale hub van hun data- en analyseplatform (DAP) te maken en welke successen zijn behaald, zoals een snellere time-to-market en een op feiten gebaseerde benadering en besluitvorming.

Company:

TIBCO

Partners