Alec Sharp presenteert vier praktische online tutorials over modelleren

Deel dit bericht

Adept Events organiseert vier praktische tutorials van een halve dag door topspreker Alec Sharp. De tutorials staan in het teken van datamodelleren, business analyse en het snijvlak daarvan, waarbij Sharp kan putten uit zijn enorme praktijkervaring met talloze 'real live examples' en verscheidene meerdaagse trainingen.

In de serie tutorials presenteert DAMA-coryfee en business analyse specialist Alec Sharp diverse technieken en methodieken voor concept modelling, datamodelleren, procesmodelleren en de relatie tussen de verschillende concepten en technieken. Deze vier tutorials zijn zowel afzonderlijk als in serie te volgen:
The Data-Process Connection; Over de vele manieren waarop conceptmodellen (conceptuele datamodellen) procesverandering en business analyse ondersteunen.
Packaged Software Gone Bad; Verrassende redenen waarom de selectie en implementatie van standaardsoftware vaak vreselijk fout gaat, en vooral hoe dat is te vermijden.
Getting to the Essence; Het verschil tussen essentie en toeval en manieren om dit te gebruiken om een betere analist te worden.
Model-Driven Business Analysis Techniques; over de heropleving van de belangstelling voor modelgebaseerde technieken en best practices voor vier soorten modellen in een geïntegreerd kader.

Deze serie online sessies gaat van start op 1 juni a.s. en loopt tot en met 30 september. Ze vinden plaats in de middag van 13.30 tot 17.00 uur. Schrijf u snel in!

Meer informatie: Adept Events.

Partners