06-04-2021

ThoughtSpot maakt met overname SeekWell clouddata bedrijfsbreed beschikbaar

Deel dit bericht

ThoughtSpot, aanbieder in search en AI-gedreven analytics, heeft SeekWell overgenomen. Dankzij de acquisitie kunnen klanten hun analytics operationaliseren en SQL inzetten om inzichten uit cloud-data beschikbaar te maken in zakelijke applicaties. Op die manier zijn de inzichten direct toegankelijk in de systemen en apps waarmee ook de beslissingen worden genomen.

ThoughtSpot en SeekWell integreren hun aanbod en stellen gebruikers in staat natural language search in te zetten om data uit de cloud datawarehouses te halen, deze aan te passen met productiviteitstoepassingen als Google Spreadsheets en ze vervolgens automatisch en naadloos te synchroniseren met zakelijke toepassingen als Salesforce.

De functies van SeekWell zijn direct beschikbaar via ThoughtSpot. Enkele gebruiksscenario's waarvan klanten direct kunnen profiteren zijn bijvoorbeeld het binnen enkele seconden bouwen van hypergerichte segmenten voor marketingdoeleinden, en het automatiseren daarvan met marketing-apps zoals Facebook Audiences. Voor sales zijn modellen te automatiseren voor lead scoring en rechtstreeks te synchroniseren met sales-apps zoals Salesforce. Op supportgebied kan makkelijker prioriteit worden gegeven aan vragen van waardevolle klanten, terwijl de productiviteit wordt verbeterd door bij nieuwe tickets in apps zoals Zendesk, ook een klantprofiel te tonen.

Nu SeekWell volledig wordt geïntegreerd in ThoughtSpot, wordt dit hele proces ook mogelijk door gebruik te maken van normaal taalgebruik. Met natural language search is ook geen SQL meer vereist; in plaats daarvan kunnen klanten de zoekfunctie gebruiken om data in de cloud te vinden, deze te wijzigen via productiviteitsapps en te synchroniseren met zakelijke apps. ThoughtSpot investeert ook in het bouwen van nieuwe integraties met zakelijke apps, waardoor het aantal mogelijkheden met SeekWell wordt uitgebreid.

Tags:

Cloud, Data, Analytics, AI

Company:

ThoughtSpot, SeekWell

Partners