18-03-2021

Solipsis overgenomen door Computron

Deel dit bericht

IT-specialist Computron heeft IT-dienstverlener Solipsis Managed Services B.V. uit Zaltbommel overgenomen. Met deze overname verstevigt Computron het huidige aanbod van IT-oplossingen met name ten aanzien van consultancy, werkplekoplossingen, projecten, security, IT-infra, connectivity en IT-beheer.

Het samengaan van beide organisaties brengt volgens directeur Koen Nicolasen van Computron meer kennis en ervaring en een breder diensten- en productportfolio. “Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn en ondersteunen bij de digitale transformatie en de exponentieel toenemende automatisering en informatisering binnen hun organisaties. Deze overname past in onze strategie om ons product-portfolio te optimaliseren voor onze klanten en tevens zo onze groei te versnellen, zowel autonoom als door middel van acquisities.”

“Solipsis heeft in Computron een sterke partner gevonden voor de IT-consultancy, levering en het onderhoud van IT-systemen. Bovendien sluiten de visie en strategie van beide partijen goed op elkaar aan, waardoor onze bestaande klanten verzekerd zijn van voortzetting van 24/7 adequate support en gedegen advies. De hoge Microsoft status en de specialisten van Computron helpen onze klanten bij de transitie naar de nieuwe manier van werken binnen een Microsoft omgeving”, aldus Wim Buitenhuis, directeur van Solipsis Managed Services.

Door de overname ontstaat een nieuwe, innovatieve IT-onderneming met een omzet van circa 10 miljoen euro. Beide partijen zullen werken vanuit een gezamenlijk kantoor in Zaltbommel.

Partners