17-03-2021

Rubrik kondigt Ajay Sabhlok aan als CIO en CDO

Deel dit bericht

Rubrik benoemt Ajay Sabhlok aan als Chief Information Officer (CIO) en Chief Data Officer (CDO). Sabhlok neemt jarenlange ervaring in de techindustrie mee, en zal onder meer verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de uitgebreide IT,- data- en advanced analytics-strategieën binnen Rubrik.

Ajay Sabhlok is sinds 2018 werkzaam voor het clouddatamanagementbedrijf, waar hij begon als Vice President en Head of IT Enterprise Business Applications. In de laatste jaren heeft Sabhlok een belangrijke rol gespeeld in het begeleiden van de IT-, Applicaties- en Infrastructuurteams bij Rubrik. Ook was hij verantwoordelijk voor de implementatie van een aantal succesvolle projecten.

“IT-omgevingen worden alleen maar complexer. Aangezien data exponentieel blijft groeien, neemt ook de noodzaak toe om deze data te beschermen. Na een zeer succesvolle periode als VP IT, is Ajay nu op een punt aangekomen om direct impact te kunnen leveren in zijn nieuwe rol als CIO en CDO”, zegt Kiran Choudary, Chief Financial Officer bij Rubrik. “Zijn ervaring in technologie en applicaties maakt hem voor ons de ideale leider voor de volgende fase in onze groei en ontwikkeling. Ajay zal in de toekomst een belangrijke rol spelen bij onze uitbreiding, naarmate onze sector blijft groeien.”

Volgens Ajay Sabhlok willen bedrijven willen meer dan ooit tevoren impactvolle bedrijfswaarde halen uit hun data. “Deze nieuwe rol biedt Rubrik de perfecte gelegenheid om organisaties verdere te ondersteunen om de maximale waarde uit hun data te halen. Zeker nu data zich bevindt in steeds complexere en meer gefragmenteerde omgevingen, in datacenters en clouds. Ik kijk ernaar uit om onze IT- en analytics-strategieën te leiden, en nieuwe inzichten en mogelijkheden voor onze klanten te ontdekken.”

Partners