03-03-2021

Jeannine Peek benoemd tot Managing Director Capgemini Nederland

Deel dit bericht

Capgemini heeft de benoeming bekendgemaakt van Jeannine Peek als Managing Director van de Capgemini Nederland Business Unit. De benoeming wordt formeel van kracht op 1 mei 2021. Vooruitlopend op haar formele benoeming is Peek  per 1 maart gestart bij Capgemini. In haar nieuwe rol zal zij Hans van Waayenburg opvolgen die Chairman wordt van Capgemini in Nederland.

Jeannine Peek rapporteert aan Michael Schulte, CEO van Capgemini’s Northern Europe Strategic Business Unit en lid van de Group Executive Board: “Jeannine is een ervaren en getalenteerde leider. We zijn verheugd haar bij Capgemini te mogen verwelkomen. Als marktleider in Nederland is Capgemini zeer goed gepositioneerd om het groeimomentum verder uit te bouwen. Ik kijk uit naar de samenwerking met Jeannine – samen met ons senior leadership team – om te zorgen voor een succesvolle overgang naar Capgemini’s volgende fase van groei en marktleiderschap in Nederland.”


Tot begin dit jaar was Peek Managing Director van Dell Technologies in Nederland. Hieraan voorafgaand heeft zij in de afgelopen negen jaar diverse rollen binnen Dell vervuld, onder meer als regional VP en General Manager voor Dell Technologies in West-Europa. Naast haar rol als Managing Director was Jeannine van 2015 tot 2018 voorzitter van Nederland ICT (thans: NL Digital), de belangenvereniging van de Nederlandse digitale sector, waarvoor zij nog steeds actief is als lid van het algemeen bestuur. Jeannine Peek is lid van diverse raden van toezicht. Daarnaast is zij een actieve ambassadeur van de Universiteit van Twente, waar zij haar opleiding technische bedrijfskunde voltooide. In maart 2020 werd Jeannine benoemd tot Boegbeeld ICT, als leider van de Topsector ICT in Nederland.

Tags:

ICT, Consultancy

Company:

Capgemini

Partners