Webinar Power BI in 1 uur
(09-03-2021)

Deel dit bericht

Maak het verschil met belangrijke inzichten met behulp van Power BI - Ga je ook aan de slag met Power BI en wil je meer leren over deze zeer gebruiksvriendelijke rapportage- en dashboardingtool? Lees dan snel verder! Want op 9 maart organiseren wij speciaal voor jou een webinar over Power BI.

Met Power BI integreer je data uit talrijke databronnen om interactieve, aantrekkelijke dashboards en rapporten te maken. Dit kan op eenvoudige wijze en zonder technische kennis! Geef iedereen op elk niveau in je organisatie de mogelijkheid om betrouwbare beslissingen te nemen met analytics van Power BI.

Hoe maak je het gebruik van Power BI tot een succes en hoe haal je er het maximale uit? Wij laten het je graag zien! Maak binnen 1 uur kennis met de belangrijkste functionaliteiten. We geven een update over de nieuwste features. Luister naar de tips & tricks. Een ideale kennismaking met Power BI. Daarna kun je bepalen welke stappen je wilt nemen om deze geweldige tool in te zetten in je organisatie.

Wat laten we je zien tijdens dit webinar?
• Introductie
• Data collectie
• Data preparatie
• Bouwen dashboards
• Delen

Wil je meteen het diepe in? Dan is de Ensior Power BI training (online 2 ochtenden) de beste manier om aan de slag te gaan. Onder live begeleiding van een senior Power BI consultant leer je alles over Power BI! Veel waardevoller dan een You-Tube filmpje.

Datum: 9 maart 2021
Tijd: 11.00 uur
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Partners