Adept Events biedt online seminar over cloud native integratie

Deel dit bericht

Adept Events presenteert haar nieuwe online event Cloud Native Enterprise Integration. Dit online ochtendseminar vindt plaats op 2 maart a.s. Presentator Samuel Vandecasteele zal ingaan op cloud native technologieën als FaaS (Function-As-A-Service), Cloud Native messaging en Serverless API Management.

Tijdens deze online sessie van een halve dag door Samuel Vandecasteele krijgt u een duidelijk beeld van de verschillende facetten van Cloud Native Enterprise Integratie, toegepast op AWS, Azure en het Kubernetes ecosysteem. Samuel Vandecasteele is werkzaam bij i8c als Cloud Integration Architect. Hij is voornamelijk bezig met het inzetten van Cloud Native technologieën voor integratie-uitdagingen, maar heeft ook uitgebreide ervaring met klassieke integratieplatformen zoals webMethods ESB en Broadcom (CA) API Management.

Dit seminar omvat drie grote pijlers: integration microservices, API Management en messaging brokers. Hierbij vormen messaging en eventing de kern van Cloud Native integratie-architecturen. Daarnaast komen ook tools, frameworks en standaarden aan bod die kunnen helpen bij het uitbouwen van een integratielaag. Tenslotte positioneert dit seminar Cloud Native Enterprise Integratie in het algemene integratielandschap van ESB’s en iPaaS-platformen. Het bekijkt ook trends en ontwikkelingen.

Het seminar wordt online verzorgd. Omdat wij werken met een tweepersoons crew en meerdere professionele camera's en microfoons, is het mogelijk om de traditionele cursusruimte waar nodig volledig na te bootsen en daarbij vooral ook de interactie met deelnemers op peil te houden.

Meer informatie en PDF brochure

Partners