10-12-2020

Sogeti sluit vierjarig miljoenencontract met Ministerie van OCW

Deel dit bericht

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OCW) tekent een vierjarige mantelovereenkomst met Sogeti voor de inhuur van IT-professionals op het vlak van onder andere projectmanagement, applicatieontwikkeling, testmanagement en informatieanalyse. Het contract gaat begin 2021 van start en is in samenwerking met FixedToday afgesloten.

OCW heeft een keuze gemaakt uit een selectie van 26 leveranciers. Naast Sogeti en FixedToday gaat OCW in zee met vijf andere partners goed voor totaal 56.7 miljoen euro aan IT-investeringen. “Uiteraard zijn wij enorm trots op deze mooie meerjarige samenwerking met het Ministerie van OCW. Onze technische kennis draagt bij aan het verder digitaliseren van de verschillende onderwijsorganisaties. Dat is daarmee een belangrijke investering in de toekomst van ons land”, concludeert Joost Raemakers, Head of Sogeti in Nederland.

Verschillende onderdelen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gaan van de overeenkomst gebruik maken, waaronder Het Bestuursdepartement OCW, Dienst Uitvoering Onderwijs Den Haag, Inspectie van het Onderwijs, Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed, Nationaal Archief en Rijksdienst voor het Cultuur Erfgoed. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkt aan een slim, vaardig en creatief Nederland. OCW wil dat iedereen goed onderwijs volgt en zich voorbereid op zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. We kijken uit naar een goede samenwerking met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap om samen het onderwijs nog slimmer te maken door onze gepassioneerde ICT-professionals beschikbaar te stellen.

Onderdeel van de mantelovereenkomst is een snelle en effectieve inhuuroperatie. FixedToday neemt dat proces voor haar rekening met salarisdiensten, contractbeheer en staffing services. Zo wordt OCW ontzorgd en gaat het ministerie kosten besparen op het inhuurproces.

Partners