08-12-2020

Collibra verbetert Data Intelligence Cloud

Deel dit bericht

Collibra heeft verbeteringen aangekondigd aan de Collibra Data Intelligence Cloud. De updates zijn ontworpen om data probleemloos te vinden, openen en begrijpen, onder andere op Collibra Everywhere.

Daarnaast lanceert het bedrijf het Collibra Trust Center, waar klanten de status van hun implementatie kunnen volgen en informatie kunnen vinden met betrekking tot beveiliging, compliance en betrouwbaarheid. Collibra heeft meerdere belangrijke compliance certificeringen behaald, waaronder SOC I, FedRAMP. Deze certificeringsattesten worden gepubliceerd in het Trust Center naast andere veiligheids- en privacygerelateerde documentatie.

Verbeteringen in Collibra Data Intelligence Cloud zijn:
• Power BI-integratie: stelt analisten in staat de inhoud, context, structuur van Power BI-rapporten en de datasets die in de rapporten worden gebruikt, te vinden en te begrijpen.
• Verbeterde gebruikerservaring en navigatie op internet, ontworpen om snel en gemakkelijk data te vinden met Contextual Search.
• Herontworpen Collibra Everywhere voor Desktop. De opnieuw ontworpen app is eenvoudiger en intuïtiever en introduceert een browsergebaseerd authenticatieproces waardoor het sneller en gemakkelijker wordt om in te loggen met zakelijke inloggegevens.
• Nieuwe Collibra Everywhere for Mobile-app, waarmee gebruikers kunnen samenwerken aan data en deze kunnen begrijpen via hun mobiele apparaten.
• Uitbreiding van de integratie, met de lancering van nieuwe connectoren, waaronder voor Workday, die naadloze catalogisering en ontdekking van HR-gegevens mogelijk maken.

Meer informatie: Collibra Trust Center

Partners