16-10-2020

Yellowfin brengt versie 9.3 uit

Deel dit bericht

Yellowfin heeft versie 9.3 uitgebracht met mogelijkheden voor productteams om embedded BI en analytische app-ontwikkeling te benaderen en transformeren. Versie 9.3 opent nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling van embedded BI- en analyse-apps.

Yellowfin heeft de mogelijkheden voor ontwikkelaars binnen haar geïntegreerde platform uitgebreid, zodat ontwikkelaars elke analysecapaciteit flexibel kunnen combineren om een gewenste analyse-ervaring te creëren. De toegankelijkheid en openheid van Yellowfin-componenten stellen productteams in staat om geavanceerde analyses rechtstreeks in de workflows van hun applicatie te integreren.

Volgens CTO Brad Scarff van Yellowfin zijn mogelijkheden voor het maken van dashboards verder versterkt door eenvoudige en krachtige ontwerpmogelijkheden. “We bieden een breder scala aan API-mogelijkheden om zowel softwarebedrijven als ondernemingen in staat te stellen gecontextualiseerde embedded analytics-ervaringen te bouwen, inclusief de mogelijkheid om geautomatiseerde inzichten en data-storytelling naadloos op te nemen."

Belangrijke verbeteringen in Yellowfin 9.3 zijn:
• JavaScript API bevat nu ondersteuning voor Assisted Insights, Drill Throughs en Exports, wat betere geïntegreerde toegang tot geautomatiseerde analyse biedt
• REST API is verbeterd met meer eindpunten voor geautomatiseerde processen rond gebruikers-, en data source management.
• Dashboards en Presentations bevatten vernieuwde Text en Image Widgets en een nieuwe Image Manager.

Yellowfin heeft meer upgrades in de 9.3-release ingepakt die de analyse-ervaring verbeteren.
Meer informatie: Yellowfin

Partners