05-10-2020

Celonis benoemt Carl Maas tot country manager Benelux

Deel dit bericht

Celonis, aanbieder in AI-driven process mining en process excellence software, verwelkomt Carl Maas (51) bij de organisatie als VP Sales & Country Manager Benelux. In deze nieuwe rol is Maas verantwoordelijk voor het uitbouwen van de Benelux regio, het behouden en versterken van Celonis’ positie als marktleider en het realiseren van sterke groei.

Carl Maas zegt hierover: “Belangrijk wordt het opschalen van de organisatie in alle aspecten, van het optimaliseren van het ecosysteem tot het succesvol maken van klanten bij hun bedrijfstransformatie”. Carl Maas heeft 25 jaar verkoop- en managementervaring in de IT-industrie, waarvan de afgelopen 15 jaar in de markt voor zakelijke applicaties zoals ERP, CRM en BI.

Sinds 2014 realiseerde Carl bij Microsoft het opzetten van de CRM-organisatie voor West-Europa. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor het Microsoft Business Applications-portfolio voor de Nederlandse markt, met een focus op het vergroten van de waarde en het succes van klanten. Voor zijn rol bij Microsoft was Carl Maas actief als Vice President Sales Nederland bij Salesforce.com, waar hij verantwoordelijk was voor de Salesforce end-to-end business in deze markt. Ook bekleedde hij verschillende managementfuncties bij SAP, Business Objects en Oracle.

Nieuwe Chief People and Culture Officer
Celonis maakt daarnaast tevens de aanstelling van Andre Heinz, als Chief People and Culture Officer, bekend. Andre is in deze functie verantwoordelijk voor de implementatie en verdere ontwikkeling van ‘The Celonis Way’ – de waarden en het gedachtegoed dat als kompas fungeren om het bedrijf en zijn mensen te begeleiden en inspireren. Met mensen als sterkste concurrentievoordeel gelooft Andre nadrukkelijk dat de organisatiecultuur de operationele effectiviteit bepaalt. Andre was voorheen werkzaam als Chief Human Resources Officer bij Siemens Healthineers.

Partners