01-09-2020

Ctac toegetreden tot High Tech Software Cluster van Brainport Development

Deel dit bericht

CTAC heeft zich in juli aangesloten bij het High Tech Software Cluster (HTSC), een project van Brainport Development. Deze samenwerking past bij de organisatieontwikkeling die de Business & Cloud Integrator doormaakt, waarbij het bedrijf steeds verder opschuift van traditionele ERP-leverancier naar innovatieve businesspartner.

Het High Tech Software Cluster bestaat uit een dertigtal software-ontwikkelende bedrijven en is gevestigd in het Software Competence Center (SCC) op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. Het cluster richt zich op innovatieve technologische ontwikkelingen in de maakindustrie.

Ctac wil sterk inzetten op innovatie. Frank Koppen, Director of Innovation bij Ctac, verwacht dat het HTSC daar alle ruimte voor biedt. “We willen innovatie vertalen naar praktische use cases. Dat doen we niet alleen door gave technologie neer te zetten, maar ook door te zorgen dat taken, rollen en verantwoordelijkheden in de organisatie geborgd zijn, zodat innovatieve oplossingen tastbaar worden en ook daadwerkelijk landen.”

Binnen het HTSC wil Ctac intensief samenwerken met partijen die zich bezighouden met het ontwikkelen van de nieuwe technologieën en oplossingen. “Onze kennis van de wensen en eisen van de business – waar deze oplossingen uiteindelijk gebruikt gaan worden – vult die hoogwaardige technische kennis naadloos aan”, stelt Koppen. “Zo ontwikkelen we samen de hightechoplossingen waar de markt naar op zoek is. Wij kunnen de andere partijen binnen het cluster helpen om proposities en verkoopbare oplossingen neer te zetten.”
Naast businesskennis voegt Ctac ook cloud-expertise toe aan het cluster.

Tags:

ICT, Cloud, ERP

Company:

CTAC

Partners