20-08-2020

DataRobot lanceert Pathfinder bibliotheek met meer dan 100 AI use cases

Deel dit bericht

DataRobot heeft Pathfinder aangekondigd, een openbare bibliotheek met meer dan 100 AI-use-cases die de knowhow bieden om succes en impact te maximaliseren op basis van de ervaring van DataRobot met duizenden AI-toepassingen. DataRobot Pathfinder biedt een uitgebreide bibliotheek met AI use cases op de markt, waardoor individuen de beste toepassing van AI voor hun unieke zakelijke behoeften kunnen ontdekken.

Het identificeren en implementeren van de juiste use cases is van cruciaal belang voor bedrijven om echte waarde uit AI te halen, maar blijft een van de grootste uitdagingen voor AI-acceptatie. Om meer mensen te helpen AI succesvol in te zetten, biedt Pathfinder inzicht in welke use cases gewoonlijk worden geïmplementeerd in 14 sectoren om een verscheidenheid aan problemen te illustreren die AI kan oplossen. Voor een aantal hoogwaardige use cases biedt Pathfinder ook gedetailleerde handleidingen over hoe organisaties deze kunnen implementeren vanuit zowel technisch als zakelijk perspectief.

Pathfinder is ontwikkeld door het data science team van DataRobot en is gebouwd op decennia aan academische en branche-ervaring om gebruikers te helpen bij het selecteren en implementeren van de beste AI use cases. De openbare bibliotheek maakt het gemakkelijk voor gebruikers om de AI use case te identificeren die het beste bij hun behoeften past. Deze use cases omvatten branche-agnostische toepassingen van AI, zoals het voorspellen van vraag, het scoren van nieuwe leads en het verminderen van klantverloop, evenals branchespecifieke toepassingen van AI, waaronder het verminderen van ziekenhuisopnames, het voorspellen van de ernst van verzekeringsclaims en het voorkomen van witwassen.

DataRobot Pathfinder is per direct beschikbaar.

Partners