19-08-2020

Informatica en Google Cloud breiden strategisch partnerschap uit

Deel dit bericht

Informatica heeft een uitbreiding van haar strategisch partnerschap met Google Cloud aangekondigd, inclusief een nieuw gezamenlijk go-to-market-initiatief om analyses met BigQuery en SAP op Google Cloud te versnellen. Informatica Intelligent Cloud Services (IICS) is nu beschikbaar op Google Cloud Marketplace en zal Informatica Change Data Capture (CDC) integreren met BigQuery.

IICS, de enterprsise integration platform as a service oplossing van Informatica, is een uitgebreide, op microservices gebaseerde API-gestuurde en AI-aangedreven iPaaS. IICS kan nu worden gebruikt voor het ontwikkelen, uitvoeren en beheren van SAP data-integratie met BigQuery vanuit on-premise en cloudgebaseerde SAP-bronnen. Het gebruik van IICS biedt SAP-klanten een snelle, veilige manier om SAP-gegevens in BigQuery te integreren.
Omdat IICS beschikbaar is op de Google Cloud Marketplace zijn implementatie en facturering nu volledig geïntegreerd voor Google Cloud-klanten.

Nieuwe CDC-ondersteuning voor BigQuery stelt bedrijven die Google Cloud gebruiken verder in staat om hun datawarehouses eenvoudig te moderniseren met BigQuery waarin de tools van Informatica zijn geïntegreerd.

Partners