04-08-2020

DataRobot breidt Pro Bono AI-platformlicenties uit naar non-profit sector

Deel dit bericht

Om de verjaardag van de lancering van haar AI for Good-programma te vieren, kondigde DataRobot aan dat het pro bono cloudlicenties van haar enterprise AI-platform uitbreidt naar non-profitorganisaties en sociale welzijnsorganisaties.

Voortbouwend op het succes bij de organisaties die al deel uitmaken van het programma en degene die het aanbod hebben gebruikt om COVID-19-onderzoek te ondersteunen, streeft DataRobot ernaar AI verder te democratiseren en wil meer liefdadigheidsorganisaties in staat stellen mondiale problemen op te lossen met behulp van AI.

DataRobot lanceerde juli 2019 haar AI for Good-programma om non-profitorganisaties en maatschappelijke organisaties te helpen hun inspanningen te versnellen bij het oplossen van urgente problemen. Na een uitgebreid evaluatieproces heeft DataRobot vijf begunstigden geselecteerd als de eerste deelnemers aan het programma. Door deze organisaties pro bono-licenties aan te bieden van haar platform, met ondersteuning van data scientists, engineers en managers, heeft DataRobot het gebruik van AI gepromoot bij kritieke problemen. Sinds het programma is gestart heeft DataRobot deelnemende organisaties geholpen bij het creëren van meer dan 1.200 projecten en het bouwen van bijna 75.000 modellen.

DataRobot biedt nu non-profitorganisaties en ociale welzijnsorganisatiess pro bono cloudlicenties voor dertig dagen aan op haar AI-platform. Met de geautomatiseerde machine learning-oplossing van DataRobot kunnen gebruikers elke stap automatiseren die nodig is om krachtige AI-oplossingen te bouwen, implementeren en onderhouden. Met DataRobot Paxata kunnen gebruikers gegevens ophalen uit cloud- en lokale desktopbestanden en die gegevens op elke manier voorbereiden om ze klaar te maken voor machine learning.

Geïnteresseerde organisaties kunnen gratis toegang tot het platform aanvragen.

Partners