10-07-2020

DataRobot breidt samenwerking met Snowflake uit

Deel dit bericht

DataRobot heeft een uitgebreide samenwerking met Snowflake onthuld, waaronder een integratie met Snowflake Partner Connect. Voortbouwend op de bestaande integratie van DataRobot met Snowflake, zal de opname in Partner Connect de time-to-value voor gezamenlijke klanten versnellen. DataRobot meldt ook dat het de Elite-status heeft behaald als onderdeel van het Snowflake Partner Network.

De bestaande Snowflake-integratie stelt gebruikers in staat data in Snowflake te lezen, voorspellingen in DataRobot te maken en die beslissingen naadloos naar Snowflake terug te sturen. De toevoeging van DataRobot aan Snowflake Partner Connect brengt de integratie een stap verder door het voor Snowflake-gebruikers gemakkelijk te maken om DataRobot te testen in combinatie met hun Snowflake-data. Met een naadloze verbinding met Snowflake kunnen klanten profiteren van alle voordelen van het clouddataplatform. Snowflake elimineert het handmatige werk van traditionele gegevensoplossingen en biedt gebruikers een krachtig, geïntegreerd platform voor near real-time gegevensinzichten.

DataRobot heeft ook de Elite-status behaald als onderdeel van Snowflake's nieuw gelanceerde partner-ecosysteem. Het Snowflake Partner Network biedt partners de training, tools en middelen om hun Snowflake-praktijk te ontwikkelen.

Partners