23-06-2020

Yellowfin 9.2 versnelt ontwikkeling van analytische applicaties

Deel dit bericht

Yellowfin heeft versie 9.2 uitgebracht met mogelijkheden die naar eigen zeggen embedded BI en analytische app-ontwikkeling transformeren. Yellowfin heeft de geïntegreerde set embedded tools verder verbeterd, zodat ontwikkelaars met een minimum aan inspanning en codering boeiende embedded analytics-ervaringen kunnen creëren. Bovendien zijn de Yellowfin-componenten volledig uitbreidbaar en kunnen ze worden aangepast aan de behoeften van ontwikkelaars.

Drie belangrijke verbeteringsgebieden in Yellowfin 9.2 zijn:
• JavaScript API; een volledig vernieuwde API-bibliotheek waarmee ontwikkelaars Yellowfin content op nieuwe manieren kunnen aanpassen en overal kunnen integreren. Ontwikkelaars kunnen ook dezelfde JavaScript-API gebruiken om dashboardfunctionaliteit te ontwikkelen en uit te breiden binnen Dashboard Code Mode, waardoor ze toegang krijgen tot zowel dashboardobjecten als objectstatussen.
• Een nieuwe REST API debuteert in 9.2 en biedt ondersteuning aan beheerders die back-endprocessen willen automatiseren, administratieve taken willen uitvoeren en inhoud programmatisch willen beheren. Belangrijk is dat de REST API ook toegang biedt tot Yellowfin content voor ontwikkelaars, waardoor ze aangepaste ervaringen kunnen bouwen met Yellowfin Signals, Stories, Notifications en meer.
• Step Change Signals zijn toegevoegd aan Yellowfin Signals, dat gebruik maakt van geavanceerde mogelijkheden die automatisch cruciale veranderingen in data identificeren en deze veranderingen naar gebruikers overbrengen zodat ze niets missen. Step Change Signals is een nieuwe toevoeging aan de uitgebreide algoritmebibliotheek.

Yellowfin heeft meer upgrades in de 9.2-release gestopt, waaronder upgrades voor Dashboards en Present-mogelijkheden en vele andere verbeteringen die de gebruikerservaring verbeteren.

Partners