Gratis demo QUIPU4
(26-06-2020)

Deel dit bericht

QUIPU4 is een platform dat model-naar-model conversie ondersteunt. Dit is waar het product zich onderscheidt van gangbare ETL-tools en andere datawarehouse automatiseringstools. Deze tools werken doorgaans goed bij het transformeren en manipuleren van data op entiteit- of attribuutniveau, maar missen de ondersteuning voor het definiëren en ontwikkelen van transformaties op modelniveau.

Het is op dit hogere niveau dat patronen kunnen worden gevonden en toegepast en dus kunnen worden gegenereerd. Waarbij nog steeds de uitzonderingen op deze patronen op entiteit- of attribuutniveau kunnen worden gespecificeerd. Dit levert volgens QOSQO een veel efficiëntere manier op om snel nieuwe data solutions te ontwikkelen.

Om kennis te maken met QUIPU4 organiseert QOSQO gratis online productdemonstraties. Tijdens de demo wordt een historisch data archief (HDA) opgebouwd. Het HDA is bedoeld als de datawarehouse laag waar een technisch correcte historie van data(-structuren) wordt opgeslagen. Onderwerpen als custom data sets, delta detectie, lineage en transformaties worden benoemd en waar gevraagd in meer detail besproken.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in! Heb je vooraf een voorkeur om onderwerpen verder uit te diepen? Laat het ons weten zodat we een moment kunnen zoeken.

De Demo data zijn:
Vrijdag 26 juni 11.00u – 12.00u
Dinsdag 7 juli 10.00u – 11.00u
Woensdag 22 juli 09.00u – 10.00u

Inschrijven kan via een mail naar info@qosqo.nl o.v.v. je voorkeursdatum, of kijk op onze www.quipu.nl

Partners