08-06-2020

Stibo Systems lanceert MDM-release 10.0

Deel dit bericht

Stibo Systems heeft versie 10.0 geïntroduceerd van haar geïntegreerde suite van Multidomain Master Data Management (MDM)-oplossingen. Volgens het bedrijf is deze release een mijlpaal in haar reis van het leveren van vertrouwde, best-in-class software die bedrijven in staat stelt de transparantie te creëren die nodig is in hun bedrijfsprocessen. Het geïntegreerde platform richt zich sterk op een verbeterde gebruikerservaring.

Versie 10.0 bestaat uit updates voor het Stibo Systems geïntegreerde platform, Product MDM, Product Data Syndication (PDS), Customer MDM en Product Lifecycle Management (PLM).

Met deze geïntegreerde oplossingssuite wil Stibo Systems de kwaliteit en waarde bieden die nodig is voor het omzetten van data in een enkel, duidelijk beeld van de waarheid. Significante verbeteringen in onze productlijnen zijn onder meer:
• Multitenant SaaS met een direct migratiepad voor bestaande klanten
• Gebruikerservaring met nieuwe navigatie en geavanceerde zoekervaring voor verbeterde productiviteit
• Digitale catalogusfunctionaliteit waarmee resellers productinhoud van fabrikanten kunnen downloaden en in kaart brengen voor snellere productintroductie
• B2B Customer Management waardoor complexe business cases mogelijk zijn, waaronder SAP S/4 HANA-upgrades
• GraphQL API die klanten en partners de mogelijkheid biedt om eenvoudig speciale UI's te bouwen

Product MDM richt zich op nieuwe mogelijkheden binnen vier belangrijke gebieden:
User Journey - verbeterde navigatiestijl die gebruikers een duidelijke, consistente en intuïtieve navigatie biedt die de efficiëntie en de bekwaamheid enorm verbetert.
Betere gegevens en transparantie - om data stewardship en datakwaliteit mogelijk te maken die zorgen voor transparantie door betere gegevens, is Precise Search geïntroduceerd die complexere zoekopdrachten mogelijk maakt, zoekresultaten opslaat en deelt.
Partial Approval - Gegevens kunnen worden gepusht naar downstream-systemen. In-line analyse - verbeteringen aan het Embedded Analytics-platform brengen nu inhoud en analyses samen op één scherm.
Open Platform - verbeterde syndicatie geeft gebruikers nu meer zichtbaarheid van producten in het kanaal, waardoor verbeterde productlanceringen, omzetvoorspelling en kanaaleffectiviteit mogelijk zijn.
Snellere time-to-value - Product MDM voor Retail-pakket is verbeterd met voorgedefinieerde gegevensmodellering, matching- en koppelingsregels, workflows en verbeterde gebruikerservaring.

Klant MDM
Deze release biedt verbeterde ondersteuning voor gecentraliseerde klant-MDM-gebruikssituaties voor consumer-packaged goods(CPG), productie- en distributiebedrijven, waaronder interactie met SAP. Ook Synchronisatie van productgegevens en Product Lifecycle Management (PLM) zijn verbeterd.

Geïntegreerd technologieplatform
Deze release bevat algemene beschikbaarheid voor de Cassandra-database in de Stibo Systems SaaS-omgeving voor Product MDM, wat multi-tenancy mogelijk maakt. Deze release bevat ook algemene beschikbaarheid voor GraphQL API op het Stibo Systems Open Platform-initiatief, waardoor gebruikers meer controle en flexibiliteit hebben om nieuwe gebruikersinterfaces te bouwen, direct te integreren met meer systemen zonder een noodzaak voor externe tools of plug-ins, met behoud van de systeemintegriteit.

Meer informatie: Stibo Systems

Partners