03-06-2020

Snowflake onthult Data Cloud en nieuwe functies voor Cloud Data Platform

Deel dit bericht

Snowflake heeft de Data Cloud onthuld - een ecosysteem waarmee duizenden klanten, partners, dataproviders en dataservice-providers van Snowflake datasilo's kunnen opsplitsen, inzichten kunnen vergaren en met veilige, gecontroleerde, conforme en naadloze methodes waarde kunnen halen uit snelgroeiende datasets. Snowflake kondigt ook nieuwe productfuncties voor het Snowflake Cloud Data Platform aan - de technologie die de Data Cloud mogelijk maakt.

De Data Cloud voorziet in veel kansen wat betreft data. Regeringen, zorgorganisaties en bedrijven hebben op Snowflake beschikbare COVID-19- datasets gebruikt om hen in de globale pandemie te helpen navigeren, inclusief hun pogingen om de verspreiding onder controle te houden, te voorzien waar cruciale hulpmiddelen nodig zijn en te bepalen wanneer social distancing-maatregelen kunnen worden versoepeld, zonder de kans op toekomstige uitbraken te vergroten. Klik hier voor meer informatie over deze en andere use cases.

De Data Cloud zal blijven groeien omdat organisaties hun data uit silo's in cloud-based opslag en on-premises datacenters naar de Data Cloud verplaatsen. Via het Snowflake Cloud Data Platform, dat onmiddellijk en bijna oneindig kan opschalen, krijgen deze organisatie toegang tot de Data Cloud, waardoor elke organisatie naadloos tussen verschillende cloudproviders en hun regio's kan werken, dit alles op een gecontroleerde manier.

Snowflake heeft ook een groot aantal nieuwe functies voor het Snowflake Cloud Data Platform ontwikkeld, waaronder:
Snowsight – Een nieuwe ervaring voor analisten binnen Snowflake om queries en opdrachten met Snowflake uit te voeren, zoals automatisch aanvullen van SQL, samenwerking, visualisaties en dashboards, voor een gestroomlijnde ervaring.
Dynamische datamaskering – Creëer maskeerbeleid voor data, zodat gebruikers data met verschillende betrouwbaarheidsniveaus kunnen zien, gebaseerd op hun rechten.
Externe tokenisatie – Integratie met oplossingen voor tokenisatie van derden, voor meer bescherming van gevoelige data.
Service voor zoekoptimalisatie – Dramatisch verbeterde prestaties voor point-lookup-query's op grote datatabellen.
Externe functies – Gebruiken Snowflake om externe diensten op te roepen voor betere query-ondersteuning en om sterke dataleidingen te bouwen, die met bibliotheken of diensten van derden kunnen integreren.
Java UDF's – Gebruik Snowflake om in Java ontwikkelde bedrijfslogica uit te voeren en de berekening dichter bij de data te brengen.
Organisaties – Bedien en beheer Snowflake-accounts met gemak vanaf een centraal punt, inclusief het inrichten en beheren van accounts in meerdere clouds.
Data-uitwisseling – Maak uw eigen data-uitwisseling aan om naadloos en veilig actieve, beheerde data met andere bedrijfsonderdelen, partners, leveranciers of klanten te delen. Verwijder datasilo's uit uw ecosysteem, zodat uw organisatie en zakenpartners veilig toegang tot uw data krijgen, zonder de data te moeten verplaatsen, kopiëren of over te dragen.
Snowflake Data Marketplace – Om datasets van derden te ontdekken en toegankelijk te maken, zodat ze klaar zijn voor query's vanaf uw Snowflake-account. Snowflake Data Marketplace maakt het consumenten mogelijk om toegang tot een enkele, actieve datakopie te krijgen. Geen gekopieer van bestanden, geen gesleep met data en geen vertragingen.

Partners