28-05-2020

Dataiku introduceert gratis online tool voor ontwikkelen AI-vaardigheden

Deel dit bericht

Dataiku, leverancier van het gelijknamige platform voor enterprise AI en machine learning, introduceert Dataiku Academy. Dit is een self-service portal waar iedere Dataiku-gebruiker vaardigheden voor data science en AI kan ontwikkelen en kan leren werken met het Dataiku-platform.

Dataiku Academy biedt duidelijk gestructureerde leertrajecten en gebruiksvriendelijke, interactieve video content. De voortgang van gebruikers van de portal wordt bijgehouden, waardoor ze badges en certificaten kunnen verdienen. Dataiku Academy is ontworpen voor alle gebruikers van Dataiku; van niet-technische rollen tot hardcore techneuten in het datateam. Binnen de portal wordt begeleiding op maat geboden voor gebruikers die in hun eigen tempo de online trainingen kunnen doorlopen.
 
"Via Dataiku Academy kunnen gebruikers van verschillende niveaus leren om Dataiku beter te benutten en zijn ze minder afhankelijk van onze support. Bovendien zijn ze productiever en kunnen efficiënter resultaten worden gerealiseerd”, zegt Kurt Muehmel, Chief Customer Officer bij Dataiku. "Voor teams en organisaties wordt de barrière om te leren verlaagd en bieden we een toegankelijke en democratische benadering van AI."

Dataiku Academy is gratis en voor iedereen toegankelijk. Er zijn acht leerpaden beschikbaar binnen de portal die een flexibele omgeving biedt voor zelfstudie afgestemd op de beschikbaarheid en planning van elk team.

Partners