12-05-2020

Rubrik optimaliseert databeheer en toegangscontrole in Andes 5.2

Deel dit bericht

Rubrik introduceert de Andes 5.2-release. Deze versie levert volgens het bedrijf snelle VMware-prestaties, verbeterde controle voor Oracle DBA's en optimaliseert beveiliging en compliance binnen Rubrik Cloud Data Management.

Rubrik wil met deze oplossing voor het beheer en orkestratie van data beter inspelen op de wensen van sterk gereguleerde sectoren. Andes 5.2 helpt bedrijven hun herstelcapaciteit te vergroten en versnelt ontwikkelcycli door de mogelijkheid om databases eenvoudig te kopiëren.

Rubrik Andes 5.2 introduceert multi-node datastreaming voor VMware vSphere om de back-up snelheid voor grote VM’s te versnellen. Ook de recoverytijd krijgt een snelheidsboost, waardoor krachtige RTO’s en RPO’s behaald kunnen worden. Daarmee voldoet Andes 5.2 aan de toegenomen VMware-vereisten, en draagt de release bij aan snellere VMware back-up- en herstel dan ooit. De voorspellende zoekfunctie en mogelijkheid om bestanden te herstellen naar elke VM, maken het bovendien mogelijk snel te reageren op herstelverzoeken.

Meer kracht voor Oracle DBA's
Met verbeterde flexibiliteit en controle voor Oracle DBA's, versnelt Andes 5.2 de ontwikkelcycli door snel test/dev-kopieën te creëren. Dankzij roll-forward recovery kunnen Oracle DBA’s automatisch een beschadigde database herstellen naar de meest recente variant van vóór de storing. Rubrik biedt een uitgebreide, moderne enterprise beveiligingsoplossing voor elke Oracle-omgeving, inclusief volledige ondersteuning voor Oracle Database Appliance, Oracle Exadata, Oracle 12cR2, 18c, en 19c, Oracle RAC One Node, Oracle RAC, en Oracle Direct NFS.

Geavanceerde beveiliging en compliance
Andes 5.2 verbetert de toegangscontrole voor de beheerdersinterface, waardoor organisaties rechten kunnen instellen die precies passen bij hun behoeften. Een nieuwe set vastgelegde rollen biedt hen de mogelijkheid eenvoudig toegang te verlenen zonder het risico te lopen dat gearchiveerde data of het back-up beleid worden vrijgegeven. Andes 5.2 biedt daarbij nieuwe opslagmogelijkheden waardoor organisaties snel kunnen reageren op wettelijke en compliance-eisen.

Partners