17-04-2020

SQream biedt gratis licenties voor bestrijding coronavirus

Deel dit bericht

SQream heeft aangekondigd om, als onderdeel van de inspanningen om bij te dragen aan de strijd tegen COVID-19, gratis licenties van SQream DB aan te bieden aan gekwalificeerde gezondheidszorg- en overheidsorganisaties in de frontlinie van de strijd om het coronavirus te verslaan.

Met SQream DB kunnen organisaties snel enorme hoeveelheden data analyseren om een ​​beter diagnosemiddel en een mogelijke behandeling, vaccinatie en genezing te vinden. SQream DB is al met succes geïmplementeerd in een groot kankeronderzoekscentrum om de analyse van genoomgegevens voor kankeronderzoek te versnellen. Dankzij de krachtige GPU-technologie en unieke architectuur van de database werd tot 1 PB aan menselijke genoomsequenties aanzienlijk sneller geanalyseerd dan met eerdere methoden.

Dit is een game-changer waarbij een dag of een week een verschil kan maken voor honderdduizenden levens. Van terabytes tot petabytes en meer, SQream DB helpt organisaties bij het snel uitvoeren van gedetailleerde analysequery's over enorme hoeveelheden data.

Meer informatie: SQream

Company:

Sqream

Partners