06-04-2020

DW&BI Summit ook toegankelijk via Live Video Stream

Deel dit bericht

De DW&BI Summit in Utrecht zal voor geregistreerde deelnemers via een live video stream online toegankelijk zijn. Deelnemers die vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus niet kunnen of willen reizen, kunnen nu thuis alle sessies volgen. Ook de congresdocumentatie komt reeds enkele dagen voorafgaand aan het congres digitaal beschikbaar.

Alle sprekers tijdens de DW&BI Summit hebben hun medewerking toegezegd zodat deelnemers-op-afstand geen sessie hoeven te missen. Indien u het live congres in Utrecht op 2 of 3 juli niet kunt bijwonen, dan kunt u nog steeds remote deelnemen aan alle sessies op een interactieve manier.

De presentaties worden tevens opgenomen en wij zullen de video’s van de sessies ook achteraf aan geregistreerde deelnemers online ter beschikking stellen. Op deze manier kunt u dus per dag alle vier de parallelsessies bijwonen, twee live en de andere twee achteraf via de video opname. Zodra wij een concrete invulling hiervan hebben, zullen wij de deelnemers nader informeren.

Tevens zijn de zalen qua capaciteit verdubbeld en zullen wij zorg dragen voor een zeer ruime ‘school-opstelling’ in plaats van een cabaret- of theateropstelling. Deze ruime schoolopstelling geldt zowel voor de plenaire zaal als voor de parallelzaal.
Alle presentaties zullen wij als PDF-bestand al vooraf ter beschikking stellen aan geregistreerde deelnemers.

Meer informatie: DW&BI Summit
Bekijk hier het programma

Partners