06-04-2020

MicroStrategy Symposium Series gaat volledig Digital

Deel dit bericht

Al meer dan 15 jaar is de MicroStrategy Symposium Series een toonaangevend leer- en netwerkevenement in grote steden over de hele wereld. MicroStrategy experts komen lokaal samen met BI- en analyseprofessionals, en bezoekers horen van analisten, opinieleiders, partners en klanten - en delen best practices met hun collega's. Helaas moest MicroStrategy vanwege de COVID-19-pandemie deze persoonlijke evenementen uitstellen en de strategie heroverwegen om de Symposium-serie als een virtuele ervaring naar onze gemeenschap te brengen.

De MicroStrategy Virtual Symposium Series begint op 8 april, met een aantal door analisten geleide webcasts, virtuele gebruikersgroepen en rondetafelgesprekken die zijn samengesteld om de klantengemeenschap en BI- en analyseprofessionals te ondersteunen in het zich ontwikkelende zakelijke landschap. In deze serie bespreken toonaangevende stemmen in de branche hoe we uitdagingen te overwinnen zijn.

De seriepremière zal Forrester Research VP en Principal Analyst Boris Evelson zijn, die zullen bespreken:
- Hoe organisaties tijdens de pandemie gebruikmaken van analyses
- Het verschil tussen datagedreven en inzichtgedreven zijn
- Sleutelcomponenten van een succesvolle, wendbare, inzichtgedreven organisatie

MicroStrategy introduceert ook een Kids Analytics Workshop: een ​​inleidende analyseworkshop waar kinderen hun creatieve geest kunnen uitbreiden en junior datawetenschappers kunnen worden. Onder leiding van MicroStrategy Solutions Engineer Jason Chletsos, wil MicroStrategy een ​​beetje analytisch plezier te brengen in het leven van de homeschooling van kinderen.

De Intelligence Revolution is nog nooit zo relevant, actueler of noodzakelijker geweest voor bedrijfscontinuïteit. Doe mee met uw collega's online voor deze virtuele serie vanaf 8 april.

Partners