12-03-2020

MicroStrategy en Yellowbrick bieden Intelligence Everywhere-oplossing

Deel dit bericht

MicroStrategy heeft een partnerschap aangekondigd met Yellowbrick Data. Samen bieden de bedrijven een integratie van het Yellowbrick datawarehouse en het enterprise analytics platform MicroStrategy 2020. De combinatie van de analytische database van Yellowbrick Data en MicroStrategy 2020 is ontworpen om bruikbare inzichten te bieden, terwijl het aanzienlijk snellere prestaties mogelijk maakt voor complexe query's en ondersteuning voor hoge user concurrency.

Volgens Tim Lang, Senior Executive Vice President en CTO bij MicroStrategy, helpt het partnerschap van MicroStrategy met Yellowbrick Data klanten om snellere beslissingen te nemen, ongeacht waar data zich bevinden, in de cloud, of beide. “Wij geloven dat organisaties de keuze moeten hebben waar ze hun analyseplatform kunnen inzetten zonder functionaliteit in gevaar te brengen. Ons analyseplatform biedt, in combinatie met het Yellowbrick hybride cloud datawarehouse, analytics-ervaringen die het voor gebruikers gemakkelijker maken om zeer productief te worden in hun dagelijks gebruikte  tools en applicaties.”

Voordelen van het technologiepartnerschap zijn onder meer:
• Bruikbare inzichten met MicroStrategy 2020 en HyperIntelligence, dossiers, pixel-perfecte dashboards en self-service analyses
• Ondersteuning voor meerdere clouds met hoge query-snelheden
• Snelle prestaties tegen lagere kosten, met de mogelijkheid om flexibel te schalen
• Ondersteuning voor duizenden gelijktijdige gebruikers en de mogelijkheid om te schalen naar petabytes aan gegevens
• Ondersteuning voor gelijktijdige, gemengde workloads, inclusief realtime invoegingen van IoT- en OLTP-data

De gezamenlijke Yellowbrick Data en MicroStrategy gateway is beschikbaar voor on-premises of cloud-implementatie of beide.

Partners