20-03-2020

Talend Winter 2020 breidt cloudconnectiviteit uit

Deel dit bericht

Talend heeft de Winter 2020 release van Data Fabric aangekondigd. Deze release introduceert Talend Cloud Data Inventory, dat automatisch de Data Intelligence Score van alle gegevens binnen een organisatie berekent en deze voor elke gebruiker presenteert in een self-service cloud-app. Winter '20 biedt ook verschillende andere krachtige mogelijkheden, waaronder AI-functies en geavanceerde cloud-connectiviteit.

Volgens IDC besteden data-professionals 67 procent van hun tijd aan het zoeken en voorbereiden van gegevens. Deze inefficiëntie voorkomt dat bedrijven snel inzichten uit hun data kunnen halen. Talend Winter '20 is gebouwd om de uitdagingen op het gebied van productiviteit en efficiëntie aan te pakken en klanten te helpen in de huidige competitieve omgevingen.

Nieuwe functies in Talend's Winter ‘20 release zijn onder meer:
• Data Inventory is een nieuwe cloudgebaseerde app die is ontworpen voor self-service die automatisch data inventariseert en controleert.
• Met data preparation mogelijkheden biedt Talend Pipeline Designer een moderne, cloudgebaseerde oplossing voor het bouwen en implementeren van data pipelines.

Met Talend Winter ‘20 heeft Talend cloudconnectiviteit uitgebreid met Microsoft Azure (ADLS Gen 2, Azure Data Factory for Talend Data Catalog), Amazon Web Services (AWS Glue for Talend Data Catalog) en meerdere updates voor Google Cloud mogelijkheden. Talend Winter ‘20 brengt ook uitgebreide connectiviteit naar Workday, Databricks Delta Lake, Snowflake, Cloudera.

Partners