26-02-2020

Qlik breidt partnerschap met Databricks uit met aansluiting bij Data Ingestion Network

Deel dit bericht

Qlik heeft zich aangesloten bij Databrick's Data Ingestion Network en breidt hiermee het partnerschap met Databricks verder uit. De combinatie van Qlik's realtime data-integratie en Delta Lake vereenvoudigt het creëren van lakehouses, die elementen van data lakes en warehouses samenbrengen.

Qlik Data Integration vereenvoudigt het laden van data in Delta Lake, een open source project dat zorgt voor betrouwbare en schaalbare data lakes. Hierdoor wordt de creatie van lakehouses voor analytics en machine learning (ML) versneld. Lake house, een nieuw datamanagement paradigma, combineert elementen van data lakes en datawarehouses.

Itamar Ankorion, SVP van Technology Alliances bij Qlik, is trots een van de eerste partners te zijn van het Databricks Data Ingestion Network. “Dit is een nieuwe stap in onze groeiende relatie die gericht is op het helpen van ondernemingen om sneller meer waarde te halen uit data in de cloud. Onze integratie biedt klanten van Databricks een naadloze stroom van data vanuit elke databron binnen hun bedrijf naar hun Delta Lake, met de een passende data-integratiestrategie als hun dataplatformen zich blijven ontwikkelen.”

Partners