21-02-2020

Stibo Systems en Comma Group sluiten samenwerkingsovereenkomst

Deel dit bericht

Stibo Systems heeft een partnerovereenkomst getekend met dataconsultancybedrijf Comma Group. Comma Group is een internationaal onafhankelijk MDM- en PIM-adviesbureau, met in Amsterdam een vestiging aan de Weteringschans. Met de overeenkomst bundelen Stibo Systems en Comma hun krachten om bedrijven te helpen het volledige potentieel van Masterdata Management-oplossingen te benutten.

Beheer van masterdata speelt een steeds grotere rol in digitale transformatie. Door de technologie van Stibo Systems te combineren met de datadiensten van Comma, willen de partners bedrijven meer resultaten uit hun data laten halen. Het partnerschap tussen Stibo Systems en Comma Group illustreert een verschuiving naar door partners geleide Masterdata Management-implementatie, omdat bedrijven hun data strategisch willen gebruiken om hun ecologische en commerciële doelen te verkennen. Door een transparante weergave van hun data te bieden - van grondstoffen tot definitieve aankoop - stelt Masterdata Management bedrijven in staat om de controle te krijgen over hun informatie en bijgevolg hun impact op het milieu.

Toch is MDM-technologie alleen geen complete oplossing voor het beheer van data. Om een ​​reële impact op bedrijfsresultaten te hebben, moet een datastrategie volledige digitale transformatie omvatten - inclusief data governance, kwaliteit, migratie en integratie-initiatieven. Met ondersteuning van partner Comma Group kunnen de klanten van Stibo Systems profiteren van een strategische benadering van digitalisering en meer functionaliteit ontdekken in hun Masterdata Management-systeem, waardoor datagebaseerde besluitvorming wordt versneld.

De overeenkomst zal in eerste instantie gericht zijn op het V.K. en Ierland, voordat het bereik de komende drie jaar wordt uitgebreid naar verdere geografische regio's, waardoor een breder netwerk van bedrijven wordt uitgerust met op maat gemaakte Masterdata Management-mogelijkheden en transformatieve data-oplossingen. De samenwerking zal de aanwezigheid van Stibo Systems in het Masterdata Management-segment vergroten en de adviespraktijk van Comma Group uitbreiden.

Partners